Vil du også gerne være beskyttet på dine cykelture og undgå skader?

Ude i trafikken som cyklist, er man meget udsat. Man er slet ikke lige så beskyttet, eller stor, som dem der sidder inde i deres biler eller i lastbil. Derfor er det også langt mere farligt, at bevæge sig rundt i trafikken som cyklist. Netop af denne grund, er det også ekstremt vigtigt at beskytte sig på bedst muligt vis.

I Danmark er det lovpligtigt, at bruge cykelhjelm, så længe man er under 18 år. Dog er der ikke mange der gør det alligevel, heller ikke folk over 18 år. Dette er et problem, for det kan være meget farligt. Cykelhjelmen er ofte det eneste, der i ulykker, har gjort forskellen mellem liv og død for cyklisten.

Mange vælger dog alligevel at lade cykelhjelmen blive hjemme, enten fordi den ødelægger ens ny satte hår, eller fordi den ikke passer sammen med ens tøj og er grim.

Hvordan finder man en god cykelhjelm, som også ser smart ud?

Når man skal have fat i en ny cykelhjelm, vil man opleve, at det kan være svært, at bestemme sig. Der er nemlig mange valgmuligheder. Men inde på Velomio.com, kan man kigge på over 10.000 cykelhjelme, samlet ét sted, fra over 150 forskellige cykelforhandlere. Dette gør jagten på den kommende cykelhjelm lidt nemmere og lidt mere overskuelig.

Inde på Velomio.com kan man både finde børnehjelme, skaterhjelme, MTB hjemle, hjelme med airbags i alle mulige slags farver og med en masse forskellige mønstre på. Der er altså garanti for både at finde en cykelhjelm der holder hovedet sikkert, men også en cykelhjelm der ser smart ud.

Og hvis ikke man vil have ødelagt frisuren, så har det svenske brand Hövding lavet en cykelhjelm med airbag, som først udløses, når uheldet er ude. Hjelmen udløses altså først når det er nødvendigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *