Undgå smerter og spændinger på arbejdspladsen

Døjer du også med smerter i både håndled, albue og nakke, når du kommer hjem fra arbejde? Mange timers arbejde foran computerskærmen resulterer ofte i smerter i dele af kroppen, som stammer af den simple lille grund; den traditionelle computermus. Heldigvis er der udviklet en ergonomisk mus, som ikke kun gavner dig og dit helbred, men også arbejdspladsen og virksomheden generelt. Læs mere her på siden på siden her og bliv klogere på denne magiske mus.

Mange klik på samme dag

Hvis du lider af musearm, tennisalbue eller lignende, så drop den traditionelle mus og skaf dig i stedet en ergonomisk mus. Med mange klik på samme dag er det en god investering for dit helbred. Den ergonomiske mus forebygger, lindrer og reducerer smerter, som man ellers oplever ved brug af den traditionelle mus.

Flere fluer med ét smæk

En rollermouse er ikke en almindelig mus, som mange kender den. Det ergonomiske redskab erstatter den traditionelle mus ved at være placeret foran tastaturet og ikke til højre eller venstre for tastaturet. På den såkaldte rullestav skal der kun en lille bevægelse til før  der sker bevægelse på computerskærmen. Den lille bevægelse gør, at du bevæger dit håndled og din arm minimalt sammenlignet med, når du bruger en almindelig computermus. Dermed skåner du altså både tommelfinger, håndled, arm, albue og nakke. Desuden skaber en rollermouse variation, da du har mulighed for at benytte begge hænder under udførelsen af dit arbejde foran computeren.  Ergonomieksperter har været med til at udvikle rollermouse, der giver dig mange muligheder for at arbejde på præcis den måde, du og din krop har brug for.

En sund investering

Det er vigtigt, at du trives på din arbejdsplads, men også at du kan arbejde bekvemt uden ubehag. Faktisk døjer mange danskere med arbejdsrelaterede lidelser, som koster arbejdspladser sygedage. Derfor kan virksomheder med fordel investere i en rollermouse, således sygefraværet i virksomheden bliver reduceret. Selvom en rollermouse er dyrere end den traditionelle mus, så hjælper det altså på sygefraværet på arbejdspladsen, hvilket i sidste ende giver bonus – ikke kun for virksomheden, men også for de ansatte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *