Tre tips til at banke konkurrenterne i dit online spil

Er du ny udklækket online gamer, så har du brug for at udnytte alle de fordele du kan! Konkurrencen i mange online spil er nemlig efterhånden rigtig stor og hvis du ikke har det fundamentale på plads såsom dit gaming udstyr, din bredbåndsforbindelse og din kost (ja i kid you not), så er du allerede bagefter på point inden du er overhovedet er kommet i gang. Vi gennemgår ovenstående så du kan komme så godt som muligt i gang med din online gaming karriere!

Dit gaming udstyr

Hvis man er bare en anelse seriøs gamer, så er man nødt til at have sit udstyr i orden. Alt lige fra headsettet, tastaturet, musen og mussemåtten spiller alle en stor rolle i hvordan du performer i et givent spil. Hvis man for eksempel spiller FPS spil som fx CS:GO er det ekstremt vigtigt at man har et godt gaming headset, som kan opfange alle fjenderne på det andet hold, da det giver en ret stor fordel. Derudover peger langt de fleste gamere på at tastaturet og musen er den næst vigtigste faktor i deres spil formåen.

Din forbindelse

Nu om dage hvor der afholdes store konkurrencer over nettet, er det alfa og omega at din bredbåndsforbindelse ikke har for store udfald, da det kan betyde at man taber spillet. Hvis du oplever udfald og høje ping tider, kan det være på tide at skifte din bredbåndsforbindelse ud. Hos gobredbaand finder du et overblik over de bedste bredbåndsudbydere på markedet. Husk at spørge dine gamer buddies om hvorvidt de har gode eller dårlige oplevelser med deres udbyder. Det er trods alt den bedste udtalelse at få, da de om nogen ved hvor irriterende det er med høje ping tider og udfald i forbindelsen.

Din kost

Det lyder måske åndsvagt, men du bør faktisk sørge for at din kost er nogenlunde sund og nærende. Dvs. at den ikke udelukkende skal bestå af pizza og sodavand. Jo mere vitaminer og mineraler du kan få ind i din krop til daglig, jo mere vil du opleve at din reaktionstid bliver hurtigere og at du som følge heraf burde blive dygtigere til dit spil, da de fleste konkurrence prægede spil jo netop afhænger af reaktionstiden. Der er med andre ord en rigtig god grund til at spise sundere! Det kan måske også være med til at holde vægten lidt nede, hvis man i forvejen sidder og gamer meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *