Spis mere økologisk uden at betale overpriser

Du har måske længe gået og tænkt over at du gerne vil spise mere økologisk end du allerede gør. Det er bare så besværligt og endda ret dyrt at spise økologisk, ikke? Man skal hele tiden tjekke op på om tingene nu engang er dyrket økologisk, og det kan godt være noget af en opgave! Her på manure.dk giver vi ikke så tit vores anbefalinger, men da vi har en forkærlighed for alt økologisk, har vi alligevel måtte skrive dette indlæg om noget som vi lige har opdaget!

Økologisk mad til døren – nemt og hurtigt

Det er nemlig ikke mere end 5 dage siden at jeg først faldt over denne hjemmeside, hvor man kunne se et udvalg af virksomheder der alle leverer økologisk mad til døren, hvad enten det er tilberedt eller ej. For os der har travlt i hverdagen, så bliver det ikke meget nemmere end at kunne bestille sin mad online og så derefter blot vente på at det bliver leveret. Ikke noget usund pizza eller anden junkfood, men reel sund økologisk mad som man kan være bekendt at smide indenbords. Vi har testet en af udbyderne indtil videre, og vi har kun været tilfredse med den service og deres produkter. Det er klart anbefalelsesværdigt, hvis man til tider godt kunne bruge at tingene gik lidt nemmere derhjemme i forhold til aftensmaden.

Andre fordele

Det jeg synes der er godt ved der hvor vi har bestilt maden fra, er at man kan vælge mellem mange forskellige pakker. Det behøver ikke være den samme pakke man får leveret hver gang, og man kan frit skifte i mellem dem løbende. Derudover så har den lave pris også noget at skulle have sagt. Jo flere mennesker og jo flere portioner man får leveret, jo billigere bliver det. Priserne starter fra 63 kr. og kan komme helt ned til 43 kr. pr. portion, hvilket må siges at være ret billigt. Det er i hvert fald et rigtig dejligt alternativ, til den normale “takeout” vi får, som vi oftest kun tyer til, fordi vi er kommet for sent i gang med madlavningen. På denne her måde, slipper vi for den dyre takeout og får i stedet en masse sund økologisk mad.

Mere om konceptet:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *