Simple råd og tips til det gode liv

På overfladen har vi danskere aldrig haft det bedre. Langt størstedelen af os har alle forudsætninger for et godt liv. Men af en eller anden årsag er det som, at vi ikke rigtigt kan nyde det.

Det er som om, at problemerne simpelthen bare er relative og proportionelle med, hvordan vi har det. Det vil sige, at små problemer hos en person, der i et objektivt perspektiv, har det rigtig godt, føles rigtig store kontra, hvordan de ville føles hos en person med rigtig mange andre problemer.

Vi er simpelthen fanget i vores eget relativismens fangearme. Det der følger er ikke svaret på alle dine problemer. Det er simpelthen bare en udredelse af, hvordan det simple liv og små ændringer, hvis ikke andet, så i hvert fald gøre en lille forskel et lille stykke tid. Lidt har også ret.

Er du tilfreds på arbejdet?

Alt for mange arbejder med noget, de ikke rigtigt brænder for. Det værste er, at mange af disse personer på en eller anden måde har affundet sig med det faktum, at de nok aldrig rigtig vil arbejde med noget, der kan få deres blod i kog på den ene eller anden måde.

Det er ærgerligt, da du bruger en rigtig stor del af dit liv på arbejde. Det er bestemt ikke umuligt at gøre noget ved det, hvis du er en af dem, der står i den uheldige situation.

Det du jo kan gøre er at starte dit eget. På den måde bestemmer du helt selv, hvad det er, du gerne vil lave og arbejde med. Det er selvfølgelig hårdt arbejde, men hvis du laver noget, du elsker, så føles det slet ikke så hårdt.

Derudover er der virkelig hjælp at finde derude. Hvis du ikke har noget med erfaring med iværksætteri, vil det være en god ide at teame op med en, der har. Det kan både være i forhold til en fast samarbejdspartner, men du kan også benytte dig af de såkaldte Business Angels, der både hjælper startups økonomisk og i form af know how.

Fokus på hjemmet

Mange har det desværre med at negligere sit hjem. Når de endelig kommer hjem fra arbejde og andre gøremål, er de nemlig så trætte, at der ikke er overskud til at gøre noget ud af hyggen derhjemme. Sådan bør det ikke være.

Hjemmet er nemlig dit helle. Det er der, hvor du kan være dig selv uden at skulle tænke over, hvordan du ter dig, eller hvordan du ser ud. For at du rigtigt skal få noget ud af det derhjemme, kræver det dog, at du har et hyggeligt et af slagsen.

Det er de små ting, der tæller. Du behøver ikke at lave en omfattende renovering, hvis det er, du ikke lige føler, at du er helt tilfreds med dit hjem. Igen, lidt har også ret.

Det kan være, at du bare lige mangler de sidste ting til at sætte den famøse prik over i’et. Det kan være, at du mangler den helt rette belysning, eller at du mangler de flotte damaskduge, du så for første gang for ikke så lang tid.

Det kan også være, at det bare kræver, at du gør noget ud af boligen over jul. Det er utroligt, hvor meget julepynt kan gøre for hyggen i boligen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *