Sådan kan du spare penge på elektronik

Undersøgelser viser, at vi danskere har tendens til at købe brugt elektronik, når ferien nærmer sig. Tablets, telefoner, gps’er, børnenes underholdning og så videre.
Vi lever i en tid, hvor vi ikke længere kan undvære de sociale medier eller generelt det elektroniske udstyr, og selvom ferie er forbundet med sol, afslapning og varme, kan vi ikke se os bort fra de mange forskellige elektroniske apparater, som vi til dagligt er afhængige af – det skal med os på ferie.
Tidligere har en undersøgelse fra Den Blå Avis meldt ud, at interessen for brugte elektronikvarer, som blandt andet iPhones og mp3-afspillere, har haft en markant stigning op til en ferie.

Brugt elektronik er ikke ens betydning med ridser, fejl og mangler. Mange danskere udskifter nemlig så tit deres telefoner, tablets og så videre, inden det nødvendigvis når at tage skade, fordi de ønsker en nyere eller anden model, end den de har. Derfra opkøber forhandlerne dem og tjekker dem for ridser og andre brugsfejl. Derefter sælger de dem til forbrugeren, og på den måde er det muligt at købe fx en brugt iPhone, der stadig er relativ ny i modellen, men dog er brugt nogle måneder eller 1 år.

Spar penge på din elektronik her

Er du på udkig efter en ny computer til ungerne, eller drømmer du om en nyere iPhone model, end den du nu har haft i 4 år, kan du på Datamarked.dk finde brugt elektronik, som er testet og gennemset for fejl og mangler. Udover brugte bærbare, stationære computere og iPhones sælger de også et stort udvalg af IT-reservedele og andet elektronisk tilbehør. Se stort udvalg af brugte iPhones her, og find råd og vejledning hos nogle af Datamarkeds kompetente medarbejdere. De hjælper dig også, hvis du har brug for reparation af dit udstyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *