Praktiske ting du skal have styr på i forbindelse med opstart af virksomhed

Når man stifter virksomhed, er der en masse praktiske ting, man skal have styr på. Det er der mange, der har tendens til at glemme, fordi der er så mange andre ”vigtigere” opgaver. Det kan være at få hjemmesiden helt på plads eller måske få styr på indkøb af vare eller softwareudvikling. Opgaverne stiger mange til halsen, og det betyder altså, at vi helt glemmer, at vi skal have styr på en del praktiske ting først. Du kan bruge denne artikel lidt som en tjekliste til nogle af de ting.

Regnskabet

For at det hele ikke bliver uoverskueligt for dig til sidst, så er det en god idé at få styr på dit regnskabsprogram inden du starter, samt alle de bilag, du har brugt i opstarten. Gør du det først senere, kan det blive rigtig uoverskueligt. Får du lavet en god ordning med at du bogføre på bestemte tidpunkter, er det faktisk ikke så svært. Der findes en lang række gode programmer online, du kan bruge til at holde styr på balancen og dine bilag.

Mail og hjemmeside
Vil du drive en moderne virksomhed, skal du have en e-mail adresse. Ellers kan hverken kunder, leverandører og så videre komme i kontakt med dig uden at ringe. Ikke alle bryder sig om at ringe, og derfor er det vigtigt, du har en e-mail. Du vil kunne oprette e-mails der hvor du har dit webhotel. Du kan overveje at have flere mails. Kundeservice og til administration, det kan godt styrke overblikket.

Mobiltelefoni

vigtigt ved virksomhedsopstartMobiltelefoni er du stort set nødt til at have som selvstændig med mindre, du vil blande privaten og forretningen sammen mere end højst nødvendigt. Det er altid godt at have et virksomhedsnummer, du kan bruge i reklame, på din hjemmeside og generel markedsføring. Det er i en god idé at undersøge de forskellige erhvervsløsninger hos de forskellige udbydere af mobiltelefoni.

Mange af dem har en decideret erhvervsafdeling, hvor de udarbejder tilbud til virksomheder. På at tage fat i nogle af de forskellige mobilselskaber og bed om et tilbud. Du kan sagtens indhente flere tilbud for efterfølgende at sammenligne priser på dem med hinanden. Kig gerne i denne proces efter, om du kan spare penge, du kan bruge andre steder i din forretning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *