Mødelokaler til alle behov i København

Charlottehaven tilbyder mødelokaler i København til alles behov. De mindre lokaler kan huse omkring otte deltagere og de store lokaler helt op til 450 deltagere. Alle lokalerne har adgang til en gårdhave, der kan benyttes til pauser, frokoster eller gåture. Derudover gør Charlottehaven meget ud af at tilbyde inspirerende mødefaciliteter, og alle lokalerne har derfor højt til loftet og rigeligt med lys. Charlottehaven sørger derudover for én kontaktperson fra start til slut, som står til rådighed med hjælp og vejledning, fra du booker dit ophold, til du forlader stedet.

Hvilket lokale skal jeg vælge?

Skal du holde eksempelvis et bestyrelsesmøde med færre personer, kan du leje forårs- eller efterårssuiten. Hver af disse har plads til otte personer men kan også slås sammen, hvis I er flere. Derudover kan de bruges som grupperum, hvis der er tale om et større møde.

Det samme gør sig gældende fra Vinterhaven, som ligeledes kan deles op i Vinterhaven 1 og 2. Med de to lokaler slået sammen, er Vinterhaven det største lokale med plads til 450 deltagere. Dette lokale er oplagt til støre møder eller workshops, hvor der også skal være plads til at hænge materiale op.

Til sidst findes der Sommerhaven, som er en mindre udgave af Vinterhaven. Også her er der mulighed for at hænge materiale op, og lokalet ligger i forbindelse med Vinterhaven, hvilket gør, at de to lokaler derfor kan bruges i sammenhæng.

Hvorfor Charlottehavens mødelokaler?

Udover at tilbyde lyse, inspirerende lokaler med adgang til natur, så ligger Charlottehaven også tæt på Københavns centrum, hvilket gør det nemt at komme til og fra stedet. Derudover tilbyder de konceptet focus food, som går ud på at servere mad, der giver energi til en lang mødedag. Udover sund mad og lyse lokaler er der også et fitness center tilknyttet. Her kan man træne inden mødestart eller bruge det som en pause midt på dagen.

Du kan læse mere om de enkelte lokaler her, hvor du også kan gå på opdagelse i dem via Google Maps.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *