Mangler I urinaler til virksomhedens toiletter? Se med her

Uanset om man skal have nye toiletter til virksomheden, eller det gamle badeværelse skal renoveres, er der flere forskellige ting, man skal være opmærksom på, når man eksempelvis skal have valgt nyt inventar til toiletterne. Her skal man først og fremmest være meget opmærksom ved valg af toiletter, således man får en type heraf, der passer i henhold til kloaksystemet og i forhold til udseendet. Herudover kan det også være en fordel at erhverve nogle vandfrie urinaler til herretoilettet, da man herved kan spare en hel del på vandet.  

Princippet bag vandfrie urinaler

Når man benytter vandfrie urinalerfrem for toiletter og ikke-vandfrie urinaler, vil man spare en hel del liter i løbet af en dag, hvilket på sigt kan løbe op i mange liter vand, man sparer. Metoden bag de vandfrie urinaler sørger for at lede urinen væk fra urinalet, således man altså ikke skal frygte for, at det kommer til at lugte, når man har vandfrie urinaler på badeværelset. Vandfrie urinaler er nemlig udstyret med en løsning kaldet MB-ActiveTrap, der er lavet til at kunne lede urinen i en speciel gennemstrømning, der gør, at den hele tiden forbruger noget af en MB-ActiveCube, som er med til at forbedre hygiejnen. Det gør, at der med mindre sandsynlighed kommer blokering af afløb, mens lugte også vil blive isoleret og ikke være til stede i på badeværelset. 

Urinaler i flere forskellige designs 

Når man har besluttet sig for at købe vandfrie urinaler med det smarte princip, er det også vigtigt, at man finder de rette typer af vandfrie urinaler. Der findes urinaler i rustfrit stål og i ganske normal porcelænshvid, og dette er noget, man bør overveje i forhold til, hvad der passer bedst ind i badeværelsets andre farver. Hertil skal det også nævnes, at det er muligt at få urinaler udstyret med en lille skærm foroven, således man på den måde kan sætte nogle film op, som kunder, gæster, medarbejdere og lignende kan holde øje med under toiletbesøget. Man kunne vise reklamefilm, forklaring af virksomhedens principper eller lignende andre forskellige ting, der kan gøre toiletbesøget en smule mere underholdende.