Ledelse og medarbejdere er virksomhedens vigtigste ressourcer

Søger du den helt rigtige leder eller nøglemedarbejder? Så er det oftest nødvendigt med kvalificeret hjælp. En fejlslået lederrekruttering har ofte store økonomiske, ressource- og imagemæssige konsekvenser. Vi har den erfaring, de kompetencer, det netværk og den indsigt i mennesker, markeder og muligheder, der sikrer jer en professionel rekruttering med det rigtige resultat, og derfor sikrer vi størst mulig træfsikkerhed i valget af den bedst egnede leder i et Executive Search forløb. På denne måde kan vi være med til at skabe stor værdi for både kandidat og virksomhed.

Hvordan foregår forløbet?

Executive Search er en værdiskabende proces, der skal hjælpe med at finde den helt rette medarbejder til din virksomhed. Forløbet foregår på den måde, at der først bliver foretaget en grundig foranalyse med gennemgang af organisation, strategi, kompetenceniveau samt branche. Derefter er næste skridt i processen en afklaring af stillings- og kandidatprofilen. I første del ligger fokusset på indholdet i jobbet, hvor der er en klar beskrivelse af ansvarsområder, arbejdsopgaver, succeskriterier, ramme for lønpakke samt udviklingspotentiale. Anden del omhandler kandidatprofilen, hvor vi går mere dybdegående til værks med, hvilken kandidat virksomheden ønsker i relation til ovennævnte aspekter i foranalysen. Det grundige forarbejde i en lederrekruttering er med til at sikre en effektiv proces samt kandidatprofil, som både er til gavn for kandidater og kunder, hvorfor slutresultatet er et kompetent og motiveret kandidatfelt.

Rådgivning og sparring

Vi er opmærksom på, at ændringer i virksomhedens øverste direktion har en stor indvirkning både internt og eksternt i virksomheden, hvorfor det er altafgørende at kommunikationen er planlagt og tidsmæssigt korrigeret med ansættelsesprocessen. Vi har i årene haft succes med samkøring af kommunikationsplanen med virksomheders kommunikations- og PR-ansvarlig. Dette afhænger selvfølgelig af, om forløbet ønskes diskret eller åbent.

Oplevelse af forløb

Til et forløb gennem os vil kunden blandt andet altid opleve, at løsningen er tilpasset kundens aktuelle situation samt marked, at forløbet er metodisk og struktureret afdækket af markedet til vi finder det rette felt af kandidater. Derudover vil i få ugentlige statusopdateringer, så i er opdateret om, hvor vi i processen befinder os. Ydermere afslutter vi altid vores forløb med en struktureret opfølgningsforløb efter ansættelse, således vi sikrer vedvarende tilfredshed med ansættelsen.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *