Hold øje med dine kunders økonomi

Er du usikker på dine kunders økonomi? Ønsker du at kunne tjekke, hvorvidt dine kunder har en sund eller usund økonomi? Den unikke mulighed for nævnte har du nu. For ja, det skaber tryghed at vide, at dine kunders økonomi er sund og fornuftig – hvorfor ellers investere i dem? Læs herunder om mulighederne for at følge med i økonomi og regnskaber hos en nuværende kunde eller hos eventuelle kunder i fremtiden.

Mange muligheder

Du skal klikke her, hvis nedenstående sætninger vækker interesse hos dig.

  • Du mangler et regnskab fra en kunde
  • Et ønske om at kunne tjekke kunder og konkurrenters nøgletal
  • Du vil gerne opdateres, såfremt fine kunder skulle ændre adresse, få ny direktør eller der dukker et nyt regnskab op
  • Du ønsker at indgå en aftale med en ny kunde, men er ikke sikker på kundens økonomi

Du kan altså danne dig et overblik over kunder og konkurrenters nøgletal gennem en længere årrække. Desuden har du adgang til regnskaber hos størstedelen af danske virksomheder.

Som en detektiv

Du har mulighed for at dykke dybt ned i dine kunders økonomiske situation – ligesom en detektiv. Du kan finde regnskabspligtige virksomheder i Danmark, som består af anpartsselskaber, aktieselskaber, iværksætterselskaber og fonde. Du har et hav af muligheder for at få indsigt i arkiver og passiver. Desuden kan du også se nøgletal, som altid er en god idé at have et øje eller to på. Her kan du få indblik i virksomhedens bruttofortjeneste, årsresultat og egenkapital, inden du opstarter et eventuelt samarbejde med den gældende virksomhed. Du danner dermed det bedste grundlag for egen økonomisk sikring. Alt dette får du ved at klikke på tidligere nævnt link i afsnittet ”Mange muligheder”.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dine kunder har fornuftig økonomi til at betale fremtidige regninger, kan du lave en kreditvurdering på virksomheden. Du kan være fuldt opdateret på egne kunder og konkurrenter, og det er en unik mulighed for dig og din virksomhed.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *