Find et lån nemt og hurtigt online

Billige lån, lån nu, svar indenfor 15 minutter – jo tak, der er mange gode tilbud på at låne penge.

Vi bombarderes på nettet, i aviser og reklamer – ja, selv de flinke ekspedienter benytter enhver given lejlighed til at fortælle os at vi selvfølgelig kan få vores nye vaskemaskine eller fladskærms Tv finansieret – billigt!

Men hvad betyder et billigt lån? – er det en meget lav månedlig ydelse? Er det en lav rente, er det billige etablerings omkostninger eller gratis konto udtog?

De fleste vil nok starte med at kigge på den månedlige ydelse – hvis man ikke kan forestille at man kan magte den månedlige ydelse, er der ingen grund til overhovedet at tænke på at købe tingen!

– Så det handler med andre ord om at få det til at ligne et billigt lån – altså det man kalder en psykologisk god pris.

Så en månedlig ydelse på 199.- er jo MEGET billigere end 200 Kr. – sådan ser det i hvert fald ud på papiret – for det er jo ikke engang 200 Kr. så det har jeg i hvert fald råd til!

Ryger man så på de 199.- Kr. koster det så måske lige 450 kr. i etableringsgebyr – og 199.- Kr. i 36 mdr. er trods alt også en slags penge.

Rent lovgivningsmæssigt skal man oplyse hvad den årlige omkostning i procent udgør (ÅOP), men det er ofte gemt inde i de almindelige standard betingelser så det kan man jo vente med at læse til man ER kommet hjem – for den flinke ekspedient vil jo sikkert ikke snyde mig!.

Næ, men den flinke ekspedient tjener ofte mere på at sælge en finansierings løsning og gerne en tillægsforsikring, end han gør ved at sælge dig en ny vaskemaskine.

Det kan virke underligt, men hvis der er få hundrede kroners avance på en vare til f.eks. 7.000 Kr. er der mere at hente ved at få en del af f.eks. 18-25 % som et billigt lån kan risikere at løbe op i.

Så selvom det er nemt og afsindigt hurtigt er det langt fra tilfældet at det også er billigt – så du skal sørge for at bede den flinke ekspedient om at finde – og udpege – det afsnit der angiver ÅOP – så har du nemlig noget konkret at gå ud fra.

Selvom det er et specielt kampagne tilbud eller lignende, er mange handlende mere end villige til at sætte en vare til side indtil du kommer tilbage – så kan du i ro og fred undersøge hvor du finder det billigste lån – og det kan jo endda være at den var du var på udkig efter findes billigere et andet sted – så gør dig selv den tjeneste at se dig godt for inden du slår til på et tilbud om et billigt lån.

Undersøg både ÅOP, etableringsomkostninger, andre omkostninger (f.eks. om der skal betales ekstra for IKKE at benytte PBS, om der er omkostninger til konto udtog, hvad rykker omkostningerne er osv.).

Check priserne hos både banker og finansierings selskaber – ofte kan du spare meget blot ved at besøge forskellige hjemmesider og sammenligne priser. Bl.a hos credita.dk/kviklaan/ kan du finde et godt overblik over hvilke muligheder der er på markedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *