Et rekrutteringsfirma kan hjælpe med at finde den rette medarbejder

Mangler du en medarbejder, der kan hjælpe med regnskabet i din virksomhed? Jeg går hos den sødeste tandlæge i København, hvor vi kom til at snakke om rekruttering af nye medarbejdere. De skulle bruge en bogholder, men syntes det var svært at finde den rette medarbejder til opgaven.

 

Når du skal bruge en medarbejder i din virksomhed, kan du vælge at søge via et jobopslag på din hjemmeside eller på de sociale medier. Andre vælger at kontakte Jobindex eller lignende firmaer, hvor din jobannonce kommer ud til en masse mennesker.

 

Selve processen med rekruttering af en ny medarbejder er et ret stort arbejde. Måske har du overvejet at benytte et rekrutteringsfirma til at stå for hele rekrutteringsdelen? Den mulighed havde min tandlæge i København faktisk ikke tænkt på.

 

Fordele ved et rekrutteringsfirma

Rekruttering af en ny kollega er et stort aer en tidskrævende proces. Som jobsøger har du måske ikke tænkt over det, men mange virksomheder er eksempelvis ikke vant til at skrive et jobopslag. Måske er man heller ikke helt enige på arbejdspladsen omkring, hvilke kompetencer man vægter højest hos den nye kollega.

 

En tandlæge i København kan være super dygtig, når det gælder tandbehandling, men måske ikke den bedste til at sætte et lækkert stillingsopslag op. Et lidt teksttungt jobopslag kan hurtigt skræmme nogle potentielle ansøgere fra at søge. Du kender det måske selv, hvis du har været ledig eller har kigget stillingsopslag igennem. Nogle af dem er bare mere læsevenlige og hurtige at se igennem end andre.

 

Med hjælp fra et rekrutteringsfirma kan tandlægen i København finde frem til, hvilke kompetencer bogholderen skal have. Vedkommende skal kunne opfylde nogle bestemte opgaver men også passe ind og svinge godt med teamet af tandlæger og assistenter i klinikken.

 

Rekrutteringsfirmaet spørger ind til tandlægeklinikkens ønsker og forventninger. Derfra sørger de for alt det praktiske. De opsætter stillingsopslaget og afholder også gerne interviews med de relevante kandidater til klinikken. Tandlægerne bestemmer selv, hvor meget de vil deltage i processen. Mange vælger eksempelvis at lade rekrutteringsfirmaet køre den første runde af jobsamtaler og så selv deltage i 2. interviewrunde. Så kan an selv vælge blandt de sidste allerbedste kandidater til jobbet.

 

Leder du efter en god tandlæge i København?

Har du læst hele teksten, fordi du mest af alt er nysgerrig omkring, hvilken gode tandlæge i København, jeg talte om i starten? Så har jeg lige indsat linket herover. De er så søde. De er gode til patienter med tandlægeskræk – og så kan du se alle deres priser online, inden du booker tid. Det er nu engang meget rart at vide, hvor meget du cirka skal betale, inden du sætter dig i stolen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *