Det sorte guld

Det er efterhånden en del år siden, at en kop kaffe blot bestod af en omgang filterkaffe med dertilhørende mælk. Nu kan man få flere hundrede varianter, hvor man både skal tage stilling til, hvordan bønnerne skmanureal være kværnet, om der skal mælk i, og hvis ja, hvordan mælken skal tilberedes, varmes, skummes osv. Derudover kan man også få mange forskellige bismage såsom et twist af karamel, vanilje, hasselnød etc. tilført sin kop. Uanset hvordan man dog kan lide at nyde sin kop kaffe, kan alle kaffedrikkere blive enige om, at der ikke er noget til at starte en dag på som duft- og smagsindtrykkene fra en god kop kaffe.

 

En lille fisk i det sorte hav

Ligeså vel som, at der er uendeligt mange forskellige kombinationer af, hvordan kaffe serveres nu til dags, er der selvfølgelig næsten ligeså mange forskellige maskiner at lave kaffen på. Tvivlen og spørgsmålene opstår så, når man selv skal til at investere i en maskine, så man derhjemme kan lave præcis den Caffe Latte man plejer at drikke på den lokale café. Men hvilken maskine er egentlig den bedste løsning?

 

Nespresso vs Espresso

Skal man til at investere i en kaffemaskine, er det selvfølgelig ikke helt ligegyldigt, hvilken maskine man ender med. At nyde en kop kaffe er trods alt næsten det første, man gør om morgenen, hvorfor det er en vigtig brik i hverdagen. Her er nogle gode råd, hvis man står og skal vælge mellem en Nespressomaskine og en Espressomaskine:
Nespressomaskinerne fungerer som en god erstatning for instant kaffe, hvor man kan få sig en hurtig kop kaffe på farten. Dog er det aldrig helt friskkværnede bønner, da man får kaffen i kapsler, hvilket nødvendigvis gør, at smagen er derefter. Maskinerne er dog relativt billige, hvor man dog til gengæld betaler relativt meget for kaffekapslerne.

Espressomaskinerne er en anelse dyrere end Nespressomaskinerne, hvilket der selvfølgelig også er en grund til. Man betaler nemlig for at få en langt bedre kop kaffe. Det gør man blandt andet, da maskinerne er mere tilpassede til brugeren, hvor man selv kan vælge både hvilke bønner, man vil bruge, samt hvordan disse skal være kværnede. Det tager derfor selvfølgelig lidt længere tid at lave en kop kaffe på en espressomaskine, hvorfor det er en god løsning, hvis man har tid til at sidde og nyde sin kop kaffe. Læs mere og køb espressomaskiner her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *