netværk-er-en-stor-del-af-vores-hverdag

Billige netværkskabler hænger faktisk på træerne!

I hvert fald i figurativ forstand. Kigger du forbi Alibaba.com, vil du således meget hurtigt opdage, at der er helt abnormt mange, super dygtige og overordentligt profesionelle producenter af netværkskabler i lande som Kina. Disse har specialiseret sig i at lave et rigtigt lækkert produkt og det kan du nu købe dig til, i form af et netværkskabel.

Hold øje med CE-mærket!

Hvis du skal købe virkeligt mange kabler hjem, kan det faktisk i mange tilfælde godt svare sig at gøre det direkte fra producenten. Dette er dog i mange tilfælde først, hvis du samlet set når op på 3000 meter kabel eller lignende. Hvis du beslutter dig for at gøre dette til det ene eller anden formål, er der dog nogle ting du skal være opmærksom på.

Udenfor EU er det nemlig muligt at få sine varer godkendt i EU. Dette stempel kaldet for et “CE-mærke”, hvilket også kaldes for et “CE-certifikat”. Måden hvorpå man får dette, er ganske enkelt at få kablet testet af personer der er autoriseret af dette fra EU’s side. Disse checker så om kvaliteten og sikkerheden er i orden, hvorefter det bliver tilladt at købe kablerne hjem til videresalg i lande som Danmark, Italien og så videre i EU.

Hvis dit kabel, købt i Kina, ikke er CE-certificeret, må du for det første ikke sælge det videre. Derudover skal du være opmærksom på, at det ikke altid er sikkerheden der bliver gået mest op i, hvormed du kan ende med at købe nogle lort der brænder af. Så pas på og hver opmærksom!

Når det er sagt..

Når det er sagt, vil jeg heller ikke male fanden på væggen. Der er nemlig mindst lige så mange dygtige forhandlere i Kina, som der er brodne kar. Du vil i langt de fleste tilfælde kunne skaffe dig nogle super lækre produkter til en rigtig god pris. Og fordi lønningerne er så lave i landet, kan du desuden få rigtig fin support – Såfremt du altså kan overleve, at de kalder dig for “Dear sir” og skriver som den absolut mest stereotype Tech-support fra Indien du kan komme i tanke om.

 

Held og lykke med bestillingen af dine vanvittigt billige netværkskabler!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *