5 gode reklamegaver der bliver brugt

Reklamegaver og gimmicks kan være rigtig nyttige og sjove i mange situationer. Dog kan de også ende med at falde til jorden, hvis det ikke er den rigtige situation eller den rigtige genstand. Tanken bag en reklamegave er netop, at kunder eller andre interessenter skal tænke positivt tilbage på mødet med din virksomhed og finde produktet sjovt eller nyttigt. Her får du 5 bud på sjove og relevante reklamegaver i forskellige situationer. Hos Syddesignhar de alt i reklamegaver med logo.

  1. Håndværkeren

Er du håndværker, designer, arkitekt eller andet indretnings/byggerelateret, er der mange nemme reklamegaver, der giver god mening. Når du er hos kunden for at give et tilbud, kan du efterlade mini-tommestokke, målebånd eller andet miniature værktøj. Det er noget, der relaterer sig til dit arbejde, og måske får kunden brug for det, i forbindelse med dit tilbud, når de skal måle og overveje selv.

  1. 100% gennemført salgsmøde

Sælger din virksomhed løsninger og produkter til andre virksomheder? Efter et endt salgsmøde skal din kunde have forslaget med hjem. En moderne og professionel måde at gøre dette på er ved at bruge et USB-stik med firmaets logo. Det er en genial reklamegave, som du ved, at din kunde kommer til at bruge, når han eller hun skal videregive og præsentere forslaget for andre i deres virksomhed. Den vil helt sikkert også være anvendelig i andre sammenhænge for din kunde, og dit logo bliver spredt.

  1. Til børn og barnelige sjæle

Har din virksomhed et mere uformelt og sjovt produkt? Eller er jeres kunder mere uformelle? Så kan sjove gimmicks og legetøj være vejen frem, når det kommer til reklamegaver. Det kan f.eks. være fodbolde, bordtennisbat, sæbeboblesæt eller fidgetspinners. Det kan også være en god idé, hvis dine kunder ofte har børn med, som skal distraheres og charmeres lidt.

  1. Når kunden ikke skal bekymre sig

Selv hvis du ikke sælger et legende og sjovt produkt, kan de mindre seriøse reklamegaver være vejen frem. Sælger du forsikringer eller bankprodukter, kan det være en god idé at give sine kunder reklamegaver, der signalerer, at du har styr på alt det kedelige, og de blot skal hygge sig. Det kan være med en badebold, en køletaske eller et strandsæt.

  1. Noget virkelig anvendeligt

Hvis du gerne vil have en reklamegave, der virkelig bliver brugt og viser dit logo frem, skal du vælge noget uundværligt. F.eks. en powerbank, et forklæde eller en paraply.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *